Nastavitve piškotkov
Jeruzalem Ormož SAT d.o.o., Kerenčičev trg 8, 2270 Ormož, Slovenija, e-mail: info@myhouse.si, www.myhouse.si
Domov
Zemljevid strani Kontakt  
 
 
ponudba nepremičnin
predstavitev podjetja
cenik in splošni pogoji
povezave
novice

 
 
 
  ENOSTANOVANJSKA HIŠA
 

Kontakt:
KLAVDIJA KREČ
telefon:7416430
GSM:    031388122
e-mail: km@jeruzalemormozsat.si
 
KLAVDIJA KREČ
telefon:7416430
GSM:    031388122
e-mail: km@jeruzalemormozsat.si
 
Ponudba št.: 366
Lokacija: Podravska - Ormož
Površina: 157 m2
Cena od:199.500,00 EUR
Opis:
EI: v izdelavi

V naravnem okolju občine Ormož, brez bližine industrije, farme ali drugih motečih dejavnikov, sredi idilične pokrajine, obdelane z vinogradi in sadovnjaki, s številnimi možnostmi za rekreacijo, vam v nakup ponujamo novejšo eno stanovanjsko hišo, privlačnega videza, ki je zasnovana na modernejši in kvalitetni gradnji. Hiša etažnosti P+1+M je klasično grajena. V hišo se vstopa na vzhodni strani, preko pokritega nadstreška za dva avtomobila. Takoj ob vhodu je garderobni hodnik iz katerega se vstopa v ogrevano garažo za dva osebna avtomobila, pralnico in kurilnico ter kabinet. Pritličje in nadstropje kot tudi mansarda so medsebojno povezani z notranjim stopniščem, ki je v celoti ograjeno z steklom. Ob prihodu v nadstropje se nam odpre pogled na odprto dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, od koder je izhod na prostorno zunanjo pokrito teraso. V nadstropju sta še dve spalnici in kopalnica z WC-jem ter tuš kabino. Tudi mansarda, ki je trenutno uporabljena kot družabni prostor, se kaj kmalu lahko spremeni v spalne oz. druge bivalne prostore. V nadstropju se nahaja še ena prostorna kopalnica z WC- jem, tuš kabino ter kopalno kadjo ter infrardeča savna.
Stavbno pohištvo je v PVC izvedbi in na zahodni strani hiše z ALU žaluzijami. Talno centralno ogrevanje je urejeno preko toplotne črpalke, hkrati pa je možno ogrevanje z kaminsko pečjo na drva, ki se nahaja v dnevni sobi. V nadstropju in mansardi je montiran rekuperacijski sistem za prezračevanje. Na hodnikih, v kopalnicah in na stopnišču je položena keramika, v spalnih in drugih bivalnih prostorih pa laminat. Hiša je pokrita z opečno kritino creaton visokega sijaja in ima izvedeno Demit fasado z 15 cm izolacijo iz črnega stiroporja in ima vse potrebne priključke, vključno z optičnim kablom in trifazno elektriko. Objekt je ograjen in varovan z kamerami.
Dostop do prodajane nepremičnine je zagotovljen iz asfaltirane javne ceste. Osnovna šola in vrtec sta v Veliki Nedelji, ki je oddaljena dobre 3-4 km. Nakupujete lahko v trgovskih centrih Lidl, Špar, Tuš in Hofer v Ormožu
Priporočamo ogled.
Točna lokacija: SODINCI
Površina parcele: 800
Starost: zgrajeno leta 2014
Foto gradivo:
 
 
ponudba nepremicnin   |   predstavitev podjetja   |   povezave   |   novice