Nastavitve piškotkov
Jeruzalem Ormož SAT d.o.o., Kerenčičev trg 8, 2270 Ormož, Slovenija, e-mail: info@myhouse.si, www.myhouse.si
Domov
Zemljevid strani Kontakt  
 
 
ponudba nepremičnin
predstavitev podjetja
cenik in splošni pogoji
povezave
novice

 
 
 
  ŽAGA, SKLADIŠČE IN STANOVANJSKA HIŠA
 

Kontakt:
KLAVDIJA KREČ
telefon:7416430
GSM:    031388122
e-mail: km@jeruzalemormozsat.si
 
KLAVDIJA KREČ
telefon:7416430
GSM:    031388122
e-mail: km@jeruzalemormozsat.si
 
Ponudba št.: 291
Lokacija: Podravska - Sveti Tomaž
Površina: 332 m2
Cena od:39.000,00 EUR
Opis:
V majhni prleški vasici Senik, v občini Sveti Tomaž, na lepi in lahko dostopni lokaciji, posredujemo pri prodaji proizvodnega prostora oz. žage, kateri pripada še manjša stara butana kmečka hiša s teraso, shrambami in kletjo, ter novejše dozidano skladišče primerno za dejavnost žage. Ob objektih se razteza tudi prostorno dvorišče in kmetijsko zemljišče, ki je deloma ograjeno ter večji prostor namenjen deponiranju lesa. Po podatkih katastra stavb je bila hiša zgrajena leta 1950, med tem ko pa so ostali objekti bili zgrajeni v začetku 90-ih let.
V sklopu proizvodnega prostora se nahaja še vedno delujoča žaga za rezanje lesa in manjši ločen prostor namenjen pisarni. Ob proizvodnem prostoru se nahaja večja deponija za shranjevanje lesa. V nadaljevanju deponije se razteza kmetijsko zemljišče, ki je pod rahlim naklonom in dvorišče ob hiši. V sklopu hiše se nahajajo hodnik ob vhodu, manjša soba s kaminom, kuhinja z shrambo in krušno pečjo ter večja soba, ki je ogrevana preko krušne peči. Pred hišo je prostorna terasa z domačim studencem, ob hiši pa skladišče, delavnica, WC ter shramba, ki je podkletena.
Prodajani objekti so večinoma pokriti z opečno kritino z izjemo skladišča, ki je pokrito z salonitnimi ploščami in v severnem delu montažno zaprto.
Prodajani objekti so brez ustrezne vodne napeljave, elektrika je trenutno v mirovanju, sicer pa je urejen tri fazni priklop elektrike. Do prodajanih objektov, ki so iz mesta Ormož oddaljeni dobrih 8 km, poteka urejena asfaltirana vaška cesta. Primerno za vse tiste, ki bi želeli nadaljevati z dejavnostjo žage ali pa ustvariti svoj ranč. Priporočamo ogled.
Točna lokacija: SENIK
Površina parcele: 10879
URL naslov: H/105/15/6
Starost: zgrajeno leta 1950
Foto gradivo:
 
 
ponudba nepremicnin   |   predstavitev podjetja   |   povezave   |   novice